Magda Gessler zdradziła swoim fanom fenomenalny przepis na przepyszne pierogi. Z pewnością przyda się on wielu Polkom, aby mogły one zabłysnąć kulinarnymi umiejętnościami podczas świątecznego gotowania. Receptura słynnej restauratorki nie zawiera w sobie jajek, więc tym bardziej wzbudza zainteresowanie i jest idealnym rozwiązaniem również dla weganek. Gwiazda zdradziła, że sekret tkwi w sposobie ugniatania. Z tego artykułu dowiesz się: W jaki sposób przygotujemy ciasto pierogowe, które zachwyci każdego W czym tkwi sekret Magdy Gessler na idealne ciasto na pierogi Czy przepis restauratorki jest odpowiedni dla wegan i dlaczego Magda Gessler od lat cieszy się w Polsce dużą rozpoznawalnością, a jej przepisy są uznawane za jedne z najlepszych. W jaki sposób restauratorka przygotowuje ciasto na pyszne pierogi? Zobacz także: Mistrzostwa świata w lotach zagrożone? Konkurs może się nie odbyć
Pierogi czekoladowe nie należą do tradycyjnych polskich dań, ale ich smak podbije najbardziej wymagające podniebienia. Sezon na truskawki nie trwa długo, jednak w obecnie w większych sklepach są dostępne przez cały rok. Ten niezwykły przepis nie wymaga ani dużej ilości czasu, ani wielu składników. Wypróbujcie go i przekonajcie się sami! Pierogi to danie, którego nie da się nie lubić, a ich czekoladowa wersja zachwyci każdego łakomczucha. Wystarczy zaledwie kilka składników, a pomysł na obiad jest już gotowy. Niedawno informowaliśmy Was, że polskie truskawki można już kupić w sklepie, dlatego też nie warto zwlekać – do dzieła.
Składniki na pierogi powinny być najlepszej jakości. W ten sposób przygotujemy szybko pyszny farsz, a reszta zajmie nam chwilę. Koniec z kuchnią całą w mące i spędzaniem w kuchni połowy wolnego dnia.Pierogi ruskie to najczęściej potrawa którą, albo się kocha, albo nienawidzi. Zanim jednak wydamy wyrok na tym wyjątkowym daniu, uświadommy sobie, że smak pierogów zależy przecież od przepisu, osoby, która je przygotowała, albo od sposobu na farsz. Nasz przepis to propozycja dla tych, którzy kochają ruskie, a nie mają czasu bądź cierpliwości na stworzenie ciasta. O to pomysł na ruskie bez lepienia.